Live streaming training

E-learning is de toekomst. Steeds meer medewerkers en cursisten van onze huidige generatie staan open om trainingen te volgen via een beveiligde, en privacy gewaarborgde video verbinding. Een groot voordeel van e-learning is dat de les en het lesmateriaal goed en duidelijk kan worden uitgelegd en gepresenteerd. Tevens is er directe interactie tussen de lesgever en cursist mogelijk. Makkelijker kunnen we het niet maken. Live video training en Live streaming trainingen zijn de toekomst. Live Video Training biedt de mogelijkheid om 1 op 1, in kleine groepen, in grote groepen, of via one to many trainingen te bieden. Zorg dat uw medewerkers het beste halen uit zichzelf door goede online trainingen aan te bieden.

Veilige live video training

Wilt u en/of uw organisatie ook op het hoogste veiligheidsniveau communiceren en trainingen geven, zonder dat dit afbreuk doet aan de gebruiksvriendelijkheid? Ons Live Video Training Platform is uitermate geschikt voor zowel de trainee als de cursist, met behoud van data beveiliging.

 

Privacy

Het platform biedt de hoogste graad van privacy voor haar deelnemers. Het live streaming training platform is privacy by design en privacy by default ontwikkeld waardoor data volledig veilig gesteld is. De data wordt niet verkocht voor marketing doeleinden aan derde partijen zodat uw organisatie volledig veilig en beveiligd is en later niet in de problemen komt door kwetsbaarheden rondom privacy, dankzij ons Privacy Proof Live Streaming Training Platform!

Data- en gegevens beveiliging

Houdt controle over alle gegevens en communicatie die vanaf het platform worden verzonden en ontvangen. Organiseer persoonlijke training één-op-één. Organiseer kleine trainingen met 10 deelnemers. Organiseer een training voor alle medewerkers en cursisten. Ons Live Video Training Platform kan alle uitdagingen gemakkelijk aan, terwijl alle gegevens overdrachten beveiligd blijven.

 

Online live trainings platform

Om medewerkers en cursisten te blijven stimuleren en verder te ontwikkelen in hun kennis is het noodzakelijk om een online Live Trainings Platform te bieden waar men niet angstig hoeft te zijn om hun emoties te tonen en hun vaardigheden te trainen. Alle informatie blijft binnen het Platform. Ons online Live Trainings Platform biedt een platform waar veiligheid en privacy gegarandeerd is.

Training Video Chat Messenger

Trainees kunnen ook met elkaar en ook met de begeleiders, of zelfs met andere medewerkers en cursisten in contact blijven via de Training Video Chat-Messenger, zodat alle communicatie veilig is en privé blijft. Veiligheid First.

 

Rollen en gebruikersbeheer

Ons Live Trainings Platform biedt uitgebreide rollen en gebruikersbeheer, waardoor gebruikers toegang kunnen krijgen tot vooraf gedefinieerde medewerkers, cursisten en begeleiders zodat zij veilig met elkaar kunnen overleggen en communiceren, met meerlaagse beheerders-, organisator- en gebruikersrechten. Meer informatie kunt in inwinnen bij ons team.

Multi-factor authenticatie

Ervaar multi-factor authenticatie en multi-attributen authenticatie tijdens registratie, inloggen en gebruik van de infrastructuur, hetgeen borg staat voor meerlaagse beveiliging en privacy waarborg dankzij ons ontwerp en standaard.

 

Contact

Wilt u meer informatie over E-Learning Live Video Training? Contacteer dan ons team.